Oudervereniging

Om als oudervereniging positief te kunnen bijdragen aan het schoolgebeuren is het belangrijk te weten wat bij de ouders leeft.
 
Wat doen we?
Als oudervereniging vertegenwoordigen we enerzijds de ouders naar de school en de directie toe. Dit doen we door regelmatig te vergaderen met de directies over de organisatie van en rond de school. Thema’s zoals verkeer, activiteiten, etc. komen hierbij regelmatig aan bod.
 
Anderzijds ondersteunen we de school door de participatie van de ouders te bevorderen en door financieel een handje toe te steken om leuke extra’s voor de school te realiseren. Hiervoor organiseren we activiteiten gericht om ouders bij elkaar te brengen of geld te verzamelen (of beide natuurlijk). Verder is er uiteraard ook nog het schoolfeest en broeden we nog op andere mogelijke activiteiten. Wil je meer info over de oudervereniging. Stuur gerust een mail of spreek een van onze leden aan. 
 
Help ons en laat van je horen!
 
Uw opmerkingen en ideeën worden besproken op de maandelijkse vergaderingen van het bestuur van de oudervereniging of de ouderraad, of worden meegenomen naar de overlegvergaderingen met de directie. Vragen worden binnen de week beantwoord indien u ons uw e-mailadres of telefoonnummer bezorgt.
 
U kan de oudervereniging contacteren door een e-mail te sturen naar rcoudervereniging@gmail.com .